Drawings by hand team
 

MENÜ

Köszöntünk minden kedves látogatót a Drawings By Hand Team oldalán!

 

 

Bemutatkozásunk:

Mi jelenleg egy három tehetséges fiatalból álló kis csapat vagyunk, és mindenünk a rajzolás.

Összefogtunk egy triót alkotva, hogy együtt rajzolhassunk kedves megrendelőinknek, megörökítsünk embereket, pillanatokat, kedvenc állatkáikat, az othonaikat, vagy bármely számukra kedves tárgyaikat az általunk készitett egyedülálló szénceruzás rajzaink formájában.

Elsősorban az arcképek, portrék készítésével foglalkozunk, az eddigi pályafutásunk során ezekből volt a legtöbb megrendelésünk. Izelítő itt nézhető meg.

Előre elkészített rajzainkat is kínáljuk kedves megrendelőinknek, de saját igények szerint bár mit megrajzolunk amit csak kérnek tőlünk.

Az előre elkészített rajzaink témáját véletlenszerűen válasszuk  meg.                                                                                                                                                                                                Az ilyen improvizált, előre elkészített rajzainkat  itt tekinthetik meg!

Minden rajznak meg van a saját maga varázsa egyedileg  is, viszont egy nagyon fontos közös vonása az, hogy egy hidat teremt a valóság, valamint a fantázia világa között. Mi különösen odafigyelünk erre, éppen ezért rajzaink nem kimondottan a szószoros értelmükben értendő másolásokról szólnak (Ha csak kimondottan nem ezt kéri tőlünk a megrendelő). Szerintünk egy rajz akkor az igazi ha egyértelműen bemutatja azt akit (amit) ábrázol, legyen tökéletesen felismerhető a rajz mondanivalója, ugyanakkor egy sajátos, egyedi pillanatkép formályában jelenüljön meg a rajzon az akit (amit) megrajzolunk.

 

Menü
Asztali nézet